13 de maig 2013

Objectiu: Treball amb Joves


Els i les joves, un dels col·lectius més vulnerables d'aquesta davallada de l'ocupació, són els protagonistes d'un nou programa que engega Barcelona Activa: "Barcelona Treball Joves".

Aquest programa persegueix l'objectiu d'ajudar als menors de 25 anys a conèixer les oportunitats professionals que tenen a la ciutat de Barcelona, definir els seus objectius professionals, així com adquirir competències que els ajudin a incrementar les possibilitats de trobar feina.




Cinc àrees d'intervenció formen el programa, i s'articulen en breus càpsules de dues hores en les que s'impulsa la reflexió, l'aprenentatge col·laboratiu i el desenvolupament de competències.

Un dels grans avantatges d'aquest programa és que el/la jove pot crear-se l'itinerari de forma lliure segons les temàtiques que tingui interès en treballar. Cada persona s'inscriu de forma lliure i gratuïta a les activitats programades a diferents Punts d'Informació Juvenil i als Espais Joves dels diferents districtes de la ciutat, creant-se un itinerari personalitat. 

Així doncs, els joves tenen la possibilitat de treballar aspectes relacionats amb: 

  • La millora de les competències en la Recerca de Feina.
  • L'autoconeixement i la definició d'un projecte professional propi. 
  • El mercat de treball i la informació que ens serveix per moure'ns amb més seguretat.
  • El desenvolupament de competències clau.


Podeu trobar tota la planificació de càpsules i realitzar l'inscripció al següent enllaç: Barcelona Treball Joves, així com conèixer la resta de programes adreçats a joves

2 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ari Vigueras ha dit...

Hola Meritxell, pots contactar a través del formulari de la següent web: www.arivigueras.com/contacto/
Seguim en contacte! :-)