3 d’abr. 2012

Primeres passes

M'agradaria estrenar el blog fent un recull de tot el que he aprés durant aquests darrers mesos i que m'han portat fins a aquest punt, amb l'objectiu d'algun dia recuperar aquell primer post i veure el camí recorregut. 



Tot just fa sis mesos, un company de feina ens parlava sobre la recerca de feina a través de les xarxes socials. Tant jo, com les meves companyes d'equip creiem que podia ser una forma útil de cercar feina, però no coneixíem ni ens imaginàvem el potencial que podia arribar a tenir aquesta via. A partir d'aquell moment, vaig començar a interessar-me per aquest tema. Agosaradament i amb l'objectiu d'anar coneixent aquest món em vaig fer un compte a Twitter i vaig obrir un perfil a LinkedIn. 

A aquests primers passos d'autoaprenentatge es van sumar les sessions a Barcelona Activa on vaig poder assentar les bases del Networking i del Microblogging com a eina de recerca de feina amb Rosaura Alastruey (@rosauraalastruey) i les bases del Currículum 2.0 i el posicionament web amb Pedro Rojas (@SeniorManager). A més de la quantitat de conceptes clau i elements que caçava al vol en aquestes sessions, i de la pràctica i el descobriment per compte pròpi vaig anar avançant pel món 2.0 intentant fusionar-lo amb els fonaments de l'orientació i la recerca de feina. Dins d'aquest camí d¡aprenentatge també apareixen blogs com Betes i Clics, el Paner, professionals com els que hi ha darrera d'@orientacionlab i @gendigital, així com quantitat d'articles provinents de blogs i webs que he anat llegint gràcies al potencial de twitter. 

Aquests mesos ha estat un temps de recollir tot el que m'interessa i m'apassiona i encaixar-ho amb tot allò que portava a la motxilla i ara; aprofitant el curs que estic fent sobre els Blogs i la seva aplicació en l'àmbit professional, considero que és moment de començar a escriure i poder deixar ni que sigui una petita petjada en la immensitat d'aquesta xarxa. 

Així doncs, segueixo el camí que vaig començar fa un temps, amb un objectiu més...anar nodrint aquest petit espai. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molts ànims! I moltes felicitats!!